Miben segíthetünk?

+36 (70) 631 99 65


Mobil szúnyogháló ajtó

Harmonika szúnyogháló ajtó

Mobil szúnyogháló ajtó, amelynek a működését úgy kell elképzelni, mint egy harmonika ajtó esetében. Ez azért is ideális, mert kisebb helyen is elfér, így több féle nyílászáróra is szerelhető, akkár utólag is. Szúnyoghálóink teflon bevonatú, üveg szálas szúnyoghálóból készülnek, amelyek ellenállnak az infravörös és az UV sugárzásnak. Ennek köszönhetően színűket és esztétikus megjelenésüket hosszan megőrzik.

A mobil szúnyogháló ajtó nem csak kiváló minőségű, de remek ár / érték aránnyal is rendelkezik. 2 év teljes körű garanciát vállalunk szúnyoghálóinkra. Több, mint 20 éves tapsztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi örömmel segítünk.

Ha Ön is szeretne egy mobil szúnyogháló ajtót kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor munkatársunkat fogadni tudja felmérés céljából. Válassza a kiváló minőséget, válasszon minket.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új Mobil szúnyogháló ajtó legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 631 99 65 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Szúnyogáló Ajtó

+36 (70) 631 99 65

ajanlatkeres@szunyoghalo-ajto.hu

Ajánlatkérés