Miben segíthetünk?

+36 (70) 631 99 65


Rolós szúnyogháló ajtó

Mozgatható szúnyogháló ajtóra

Rolós szúnyogháló ajtóra kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Cégünk Pest megye területén ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várja leendő ügyfeleit. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Nyílászárója pontos méretei és az ön egyedi igényei szerint, személyre szabott módon gyártjuk le. Új rolós szúnyogháló ajtóját 2 héten belül legyártjuk és felszereljük. Szúnyoghálóink teflon bevonatú, üvegszálas hálók, amelyek ellenállnak az infravörös és az UV sugárzásnak. Ennek köszönhetően színűket és esztétikus megjelenésűket hosszan megőrzik.

Válassza ön is magyarország egyik legnépszerűbb szúnyoghálóját. Ha Ön is szeretne egy új rolós szúnyoghálót hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársainkat felmérés céljából.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új Rolós szúnyogháló ajtó legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 631 99 65 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Szúnyogáló Ajtó

+36 (70) 631 99 65

ajanlatkeres@szunyoghalo-ajto.hu

Ajánlatkérés