Miben segíthetünk?

+36 (70) 631 99 65


Pliszé szúnyogháló ajtó

Modern terasz szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló ajtó - ahogy Ön szeretné. Nyílászárója pontos méretei és az Ön egyedi igényei szerint, személyre szabva gyártjuk le. Új pliszé szúnyogháló ajtaját 2 héten belül legyártjuk, kiszállítjuk és felszereljük 2 év teljes körű garanciával. 

Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Több, mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Előnyei: Könnyű működtetés, használata során bárhol megállítható, keskeny, diszkért profilvastagság (25 mm), bármilyen nyílászáróra utólag is felszerelhető.

Ha Ön is szeretne egy új pliszé szúnyoghálót ajtóra, akkor hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja munkatársunkat felmérés céljából. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új Pliszé szúnyogháló ajtó legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 631 99 65 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Szúnyogáló Ajtó

+36 (70) 631 99 65

ajanlatkeres@szunyoghalo-ajto.hu

Ajánlatkérés