Miben segíthetünk?

+36 (70) 631 99 65


Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló ablakra.

Budapest és környékén kínálunk ingyenes szállítással, felméréssel és tanácsadással fix alumínum keretes szúnyoghálókat. Nyílászárója pontos méretei és az Ön egyedi igényei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Szúnyoghálóink teflon bevonatú, üvegszálas hálók, amelyek ellenállnak az infravörös és az UV sugárzásnak. Ennek köszönhetően színűket és esztétikus megjelenésűket hosszan megőrzik. Igény esetén macskabiztos és kutyabiztos szúnyoghálóval is rendelhető.

Új szúnyoghálóját 2 héten belül legyártjuk és felszereljük 2 év teljes körű garanciával. Ha ön is szeretne egy új fix keretes szúnyoghálót kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és egyeztessen le egy időpontot velünk, amikor fogadni tudja munkatársunkat felmérés céljából.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új Fix keretes szúnyogháló legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 631 99 65 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Szúnyogáló Ajtó

+36 (70) 631 99 65

ajanlatkeres@szunyoghalo-ajto.hu

Ajánlatkérés